Logo Croatian / English

 

Prijavnica

 

Prijavom putem digitalnog obrasca i slanjem fotografija Vaši podaci postat će dio baze Casting.hr. Podaci će se koristiti u svrhu pretraživanja, slanja trećim stranama (produkcijama, marketinškim agencijama, TV kućama...) ali isključivo u svrhu angažmana u proizvodnji audiovizualnih djela.

Ukoliko u bilo kojem trenutku želite biti ispisani iz baze Casting.hr, pisani zahtjev možete poslati na adrese martina@casting.hr i/ili mladen@casting.hr.

Dovoljno je da pošaljete najmanje tri fotografije – lice ozbiljno, lice s osmijehom i cijela figura. Trebate gledati u smjeru fotoaparata ili mobitela, a osmijeh mora biti dovoljno širok da se vide zubi.

Fotografije koje šaljete moraju biti snimljene ispred jednobojne površine.

IZBJEGAVAJTE: Previše šminke, poluprofile, skrivanje pogleda, ruke preko lica, sunčane naočale, filtere itd. Umjetničke slike također nisu prihvatljive za casting.

Osnovne informacije
Izgled
Vještine
Dodatne opcije
Odjeća/Obuća
Vrsta umjetnika
Odznači sve Označi sve
Što vas zanima?
Odznači sve Označi sve
Jezici
Napomene
Iskustvo
Životopis
Resetiraj filter
DatotekaAkcije
Fotografije

Pristajem na korištenje privatnih i osobnih podataka koje sam poslao putem prijavnice, u svrhu predlaganja produkcijama za proizvodnju audio-vizualnog sadržaja te sam upoznat/a sa svojim pravom da u svakom trenu mogu tražiti da se moji podaci trajno povuku iz baze i to slanjem molbe na mail martina@casting.hr ili mladen@casting.hr.